luonnonvoimien energiahoito

me ihmiset olemme pohjimmiltamme värähtelyä. erilaiset arjen tapahtumat ja ympäristömme stressaavat tekijät saattavat pikkuhiljaa aiheuttaa häiriöitä tähän värähtelyyn ja energiahoidon tarkoituksena on palauttaa se harmoniselle tasolle - sellaiseksi kuin se meillä syntyessämme luonnostaan on.

energiahoidossani yhdistän luonnonläheisen shamanistisen perinteen oppeja korkeisiin enkeli-energioihin, mikä auttaa asiakkaan energiakehoa puhdistumaan ja latautumaan hyvin monella tasolla. olen suorassa yhteydessä maailmankaikkeuden hyväksyvän rakkauden parantavaan voimaan ja tunnen usein valon auttajien läsnäolon vahvana virrattaessani tätä energiaa.

energiahoidoissani käytän käsillä parantamisen lisäksi tilanteen mukaan ääniä ja puhdistavia kristalleja. teen ja aktivoin myös symbolipaketteja asiakkaan toivomaa tarkoitusta varten.

yhtenä erityishoitona teen hara-hoitoa, joka vahvistaa kehomme keskilinjausta ja näin vakauttaa sekä fyysistä, että henkistä tasapainoamme ja selkiyttää mieltämme esim. valintatilanteissa.

hoidon hinta on 50 e ja se kestää n. tunnin. etäenergiahoito ja symbolipakettien teko onnistuu myös etänä. tällöin keskustelen mielelläni kanssasi ennen ja jälkeen hoidon joko puhelimitse tai skypen välityksellä.